Predstavljamo vam ponudu ekskluzivne poslovne kožne galanterije – preko 350 artikala, sjajnog dizajna, od odlične kože, hand made sa neograničenim dijapazonom primene, jer je namenjena svim fizičkim i pravnim licima.

Naše artikle, možemo podeliti u nekoliko najinteresantnijih grupa :

 • sredstva ekskluzivne reprezentacije za poslovne partnere : pokloni, kao i za opremanje sopstvenog top menadžmenta. Kompanije ih kupuju kao poklone za svoje poslovne partnere, ali i u drugim prilikama : Dan kompanije, Božićni i novogodišnji praznici, sajmovi, prezentacije, nagrade zaposlenima, 8. mart, izuzetno važni poslovni sastanci i partneri, itd. Apsolutno svi su potencijalni kupci: agencije, preduzetnici, mala, srednja i velika preduzeća, opštine, javne ustanove, državne institucije, ministarstva, banke, osiguravajuće kompanije, itd.
 • marketinški artikli : pojedini artikli iz naše ponude, koji imaju nižu cenu, a imaju svakodnevnu upotrebnu vrednost, pri čemu će ih sa vašim logotipom videti mnogo ljudi: privesci, futrole za upaljače, za vizit karte, ogledalca, razni holderi i futrole
 • ekskluzivna sredstva za rad u ugostiteljstvu : za objekte koji se tek grade, ili postojeće: hotele, motele, restorane, caffe klubove, night klubove, pizzerie, itd :  jelovnici, vinske karte, korice za naplatu računa, rezervacije, knjige utisaka, privesci za hotelske ključeve, zidni satovi, konobarski novčanici, naravno, uz mogućnost utiskivanja logotipa svakog od ugostiteljskog objekta. Ova grupa artikala za ugostiteljstvo može biti i u kombinaciji koža - drvo, u zavisnosti od enterijera i eksterijera objekta.
  Takođe, naši proizvodi se mogu prodavati kao suveniri, ili upotrebni artikli, prodavati u svim tim objektima, sa, ili bez logotipa  ugostiteljskog objekta i na taj način ostvarivati dodatni profit !
 • ekskluzivna kožna galanterija namenjena daljoj prodaji u buticima, knjižarama, gift shop-ovima : muški i ženski novčanici, torbice, kaiševi, poslovne torbe i tašne, poklon setovi, i verske knjige drugih religijafutrole za dokumenta, za kreditne kartice, za vizit karte, za naočare, itd.
  (Mogućnost utiskivanja logotipa butika, shop-a, ili tržnog centra ( formiranje brenda ), uz garancije kupovine za veće sume na godišnjem nivou).
 • verska ekskluzivna kožna galanterija : vrhunski izrađene i dizajnirane biblije sa, ili bez postolja i verske knjige drugih religija;  
 • mogućnost izrade ekskluzivnih suvenira određene manifestacije koja će se održati u vašem gradu, ili državi u narednom periodu : za manifestacije sportskog, privrednog, muzičkog i kulturnog sadržaja gde bi naši artikli mogli da se plasiraju kao zvanična ekskluzivna kožna galanterija te manifestacije, za potrebe poklona posebnim učesnicima i gostima, ali i kao  ekskluzivni profitabilni suveniri prikladni našem proizvodnom program.
  Moguće su i izmene i izrada potpuno novih artikala, naravno brendirane obeležjima te manifestacije, ali samo u većim količinama, zbog formiranja drugačijih procesa proizvodnje.

Posebno potenciramo naš patentirani proizvod, olovku i naliv pero "Srbija", livene u varijanti pozlate 1 mikrom, ili srebro – patina, sa grbom Srbije, koji je vrhunski poklon, ili ekskluzivni suvenir, u brendiranoj kožnoj kutiji i dodatnom pakovanju. 

Pogledajte naš katalog: EKSKLUZIVNA KOŽNA GALANTERIJA
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Za potrebe neke velike kompanije, grada, institucije, turističke destinacije, vrhunskog sportskog kluba, MLM sitema, možemo izraditi olovke I naliv pera sa njihovim grbom, ali, ukoliko bi se radila izmena grba, zbog skupe izrade novih alata, neophodno je ugovoriti u prvom momentu nabavku veće količine olovaka i naliv pera ( može pojedinačno, ili u kompletu), a kasnije kada već imamo alate može se naručivati količina po želji.

komplet-olovka-naliv-pero-srbija-pozlatakomplet-olovka-naliv-pero-srbija-srebrokomplet-olovka-naliv-pero-montenegro-pozlataolovka-srbija-pozlataolovka-srbija-srebrokomplet-rokovnik-olovka-sa-pozlatom-srbija

 

VAŽNE INFORMACIJE :

Proizvodi se izrađuju po porudžbini i vreme isporuke je 15 dana, od dana pristizanja uplate na naš račun, ali je često taj rok kraći.
Proizvodi mogu biti izrađeni u braon i crnoj boji.  Pojedini artikli mogu biti izradjeni I u drugim bojama I to samo u onim bojama, u kojima su prezentirani u katalogu.
Svi artikli mogu biti naruceni u kolicini bez ogranicenja, osim privezaka I futrola za upaljace, koji se mogu naruciti minimum 100 komada, ukoliko se izrađuju sa logotipom kupca.
Ako kupac insistira na manjem broju komada, ali svakako ne manje od 50, doplaćuje se o,25 e po komadu !
Svaki artikal, ima posebnu ambalažu.
Za porudžbine ukupne vrednosti minimum 300 eura, utiskivanje jedne veličine logotipa naručioca ( veličine kao za privezak) je GRATIS.
Logotip se može utisnuti kao suvi žig, kao srebrotisk I kao zlatotisk, bez doplata.
Logotip nam je neophodno dostaviti u bilo kom vektorskom formatu, najkasnije do dana uplate porudžbine na naš račun, na e-mail adresu: taboodpc@gmail.com
Dostavljanje logotipa posle navedenog roka, za toliko prolongira isporuku porudzbine !!! 

Za kupce iz inostranstva, cene su Fca Srbija!
Kupac plaća dostavljanje i pregled pošiljke na carini.
Naši artikli su u većini država, oslobođeni plaćanja carine, osim olovaka i nekih artikala koji u sebi sadrže i druge materijale, koji nisu koža. 

MOLIMO VAS, DA SE PRE KUPOVINE NAŠIH ARTIKALA, INFORMIŠETE KOD VAŠIH DRŽAVNIH INSTITUCIJA, O EVENTUALNIM DODATNIM FINANSIJSKIM OBAVEZAMA PREMA NJIMA !!!
Carinski kod za naše artikle je :  -----------

Plaćanje je 100% avans po isporučenoj profakturi ! 

ISPORUČENI ARTIKLI SE NE MOGU VRATITI !!!
Reklamacije prihvatamo isključivo u danu prijema - isporuke porudžbine I moguće su isključivo za kvalitet kože I izrade, a ne I za mehanička oštećenja : grebanje, kidanje, sečenje, čupanje, kvašenje, zamašćivanje…, jer pošiljka prolazi kroz dvostruku kontrolu, pre pakovanja za transport.        

 

Imaš
pitanje?

Kontaktiraj nas

Pogledaj našu mnogobrojnu ponudu.

Pretrazi

Korpa

Vaša korpa je prazna

Pogledajte široku paletu naših proizvoda i počnite sa kupovinom.

Nastavi sa kupovinom