O nama 

 

TABOO danas je postao design & printing centar. Lepše je da se ovo kaže na engleskom jeziku, sažeto je u tri reči.
Počeli smo davne 2003. godine, 03. decembra, sa velikim ambicijama i ogromnim entuzijazmom. Danas su te emocije još veće, ali podhranjene velikim iskustvom, usponima i padovima.
Oduvek smo se bavili kreativnim poslovima, zato nam je svaki radni dan novi izazov, a svaki novi klijent povod da se dokažemo u radu. Trajemo zato što volimo i uživamo u poslu koji radimo. Svoj posao radimo sa puno ljubavi i zadovoljstva. Naš najveći motiv, ali i nagrada je naš zadovoljni klijent. Uvek smo raspoloženi za poslovni izazov, spremni da čujemo mišljenje, sugestiju ali i kritiku. I u trenucima kada smo kasnili sa rokom izrade, opet smo dobijali nagradu rečima "vredelo je sačekati"...

Taboo je danas jedna moderna agencija koja je u mogućnosti da odgovori na sve zahteve klijenata kada se radi o građenju vizuelnog identiteta i pormocije klijenata na štampanim i digitalnim medijima. Osnov našeg poslovanja jeste grafički i web dizajn, ali smo sticali razna iskustva, znanja i veštine tako da sa ponosom možemo da kažemo da smo spremni da Vam pružimo sve usluge na jednom mestu. Vrlo smo pronicljivi praćenju svih modernih trendova u Svetu dizajna. Svoja rešenja lako prenosimo na štampane medije, vodimo računa o odabiru kvalitenog repro materijala da bi naš konačani proizvod nosio garanciju kvaliteta i trajanja.

Pažljivo biramo opremu i mašine na kojima radimo. Uspeli smo da zaokružimo kompletan porces svih vrsta štampi i sve je pod našom kontrolom i u našim rukama. Dakle, jedan je put od ideje do konačnog rešenja i roizvoda ili usluge i na to smo vrlo ponosni. Imamo sjajne saradnike u poslu koje smo takođe pažljivo birali. Naš cilj je vrhunski kvalitet usluge i štampe, ali stremimo ka pomeranju granica u svemu.   

TABOO Danas

Imate
pitanje?

Kontaktirajte nas

Pogledajte našu mnogobrojnu ponudu.

Pretražite

Korpa

Vaša korpa je prazna

Pogledajte široku paletu naših proizvoda i počnite sa kupovinom.

Nastavi sa kupovinom